Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajánlói jutalékok neked

 

Ajánlói jutalék (affiliate) rendszer jutalékából fedezheted vásárlásaid!

Célja:

Az ajánlói jutalék rendszerrel jutalmazni szeretnénk minden kedves vásárlónkat, aki ajánlja termékeinket, így többen ismerhetik meg a Yummy Sweet márkát.

A vásárló, a segítségéért cserébe, a hozott vásárlások értékének 5 %-át levásárolható kuponként megkapja, amit tetszés szerinti időpontban levásárolhat.  

 

Háttere:

Nagyon sok támogatást kapunk tőletek vásárlóktól, az ajánlásaitok segítették, hogy a Yummy Sweet 5 éven keresztül fejlődni tudott. Most az összefogás csomag után bevezetjük az ajánlói jutalékot is hogy még többet tudjunk visszaadni a segítségetekért cserébe.

Fontos megjegyeznünk, hogy mivel többségetek nem vállalkozó, ezért a jutalékot csak a vásárlásaitok végösszegének a csökkentésével tudjuk érvényesíteni, így akár 1 Ft-ért is hozzájuthattok a termékekhez. A termékkört folyamatosan fejleszteni fogjuk, így könnyebben tudtok több jutalékot szerezni.

Míg az Összefogás csomaggal csak a közeli ismerősöket tudtátok bevonni, addig az ajánlási rendszerrel akár az ország másik felén lévő Facebook ismerőseitek is elérhetőek

 

Működés:

 

A belépés után a fiókodban látni fogsz egy „Affiliate” menüpontot, ide kattintva megnyílik az oldal, ahol figyelemmel kísérheted ajánlói tevékenységed eredményét, és a jutalékaidat.

 

Fontos: Az ajánlói jutalékod csak akkor tud számolódni, ha a fiókodban lévő, affiliate oldaladon legalul, a „Partner eszközök” résznél a „beillesztendő kódból kimásolod az első idézet közötti részt.

Így néz ki az eredménye:  (http://www.edesitoszer.hu/?p_id=34636), de Fontos, hogy csak ezt a részt.

Képekben:

Példa a használatára

A linket kiposztolhatod a Facebookra, elküldheted e-mailben, ha valaki rákattint, és vásárol, a jutalékok jóváíródnak a fiókodban, érdemes melléírni egy rövid kis tapasztalati ajánlást, hogy neked miért volt jó a termék. Nagyon sok lehetőséged van, akár itt a webáruházban a termékek alatt a megosztom gombra kattintva is beteheted az ajánlói linked, és leírhatod, hogy neked mik a tapasztalataid.

Példa:

Beteheted akár a Facebook csoportokba, adok-veszek, illetve bármely más csoportba, ajánlhatod, konyháknak, éttermeknek, kávézóknak boltoknak stb,

Így tudod érvényesííteni a jutalékod:

Az igényelt kuponkódot kiküldi a rendszer e-mailben, és ezt a kódot kell beváltani vásárlásnál.

Sok sikert, és jó játékot kívánunk a jutalékszerzéshez!

Édesítőszer keresés